49,99 лв.

Колие с перли и Планински кристал

  • Кат. номер: К-002

Състав: естествени речни перли, планински кристал, корда, неръждаема стомана

 

Дължина: 45см с удължението

 

Как да почиствате перлите:

Грижата за сладководните перли е особено важна, защото те са изключително деликатни. Седефът е естествено вещество, което означава, че може да загуби блясъка си с течение на времето, ако не се поддържа правилно.

 

Добре е да слагате бижутата си с перли чак след като сте се гримирали и напръскали с парфюм. Речните перли се надраскват лесно, така че препоръчваме да ги съхранявате в мека текстилна торбичка, като не им позволявате да се докосват до други бижута. 

 

Най-добрият метод за почистване е с мека кърпа. Ще запазите бласъка на перлите по-дълго, ако ги забърсвате след всяко носене. Това ще предотврати натрупването на мръсотия, но ако все пак забележите такава, използвайте влажна кърпа, като ги оставите да изсъхнат, преди да ги приберете обратно.

 

Как да почиствате неръждаемата стомана:

Неръждаемата стомана се използва в бижутерията поради своята издръжливост и дълготрайност. Тя е устойчив на корозия и надраскване материал и е чудесен вариант за тези, които са чувствителни към определени метали. Въпреки че неръждаемата стомана е най-малко податливият на потъмняване метал, използван в индустрията, тя също може да промени леко цвета си след известно време.

 

За да почистите в 3 лесни стъпки:

 

1. Смесете вода и сода за хляб до получаване на кремообразна текстура

2. Внимателно втрийте сместа с помощта на фина четка

3. Измийте с топла вода и подсушете с мека кърпа

 

 

Вземи сега с опция преглед и тест до личен адрес или до офис на Еконт!

- +
Моля, изберете: